KOLÍNSKÝ SALOON

V pátek 25.11.2016 se od 20.00 hod. uskuteční v Kolíně již 38. Kolínský Saloon, a to v Divadelním klubu Scapino (Městské divadlo Kolín). Jako host skupiny Wyrton vystoupí tentokrát veselá partička s názvem Fotr a kolektiv, která ve svém repertoáru skvěle interpretuje zejména písničky Jaroslava Ježka. Těšíme se na vás!

Rezervace míst: Honza Roth, tel. 606 514 023.

38.saloon

Diskografie

Tajná přání (2001)

Tajná přání (2001)

Jinak to nejde (2007)

Jinak to nejde (2007)

Jde to i jinak (2008)

Jde to i jinak (2008)

Tvoje Sny (2011)

Tvoje Sny (2011)

Jde to i jinak 2 (2014)

Jde to i jinak 2 (2014)

25 let ve wýru tónů (2016)

25 let ve wýru tónů (2016)